Најновије

Погледајте Путинову честитку Николићу и "братском народу Србије" (ФОТО)

МОСКВА / БЕОГРАД - Владимир Путин, руски председник, упутио је честитку поводом Нове године и Божића на адресу председника Србије, Томислава Николића.
Путин (Фото: kremlin.ru)

Путин (Фото: kremlin.ru)

Путин је оценио да је јединство између Србије и Русије потврђено, а народ Србије назвао је братским пожелевши мир и благостање. Преносимо писмо у целини: Поштовани господине Председниче, Срдачно Вам честитам Нову годину и Божић. У одлазећој години односи Русије и Србије развијали су се у духу стратешког партнерства. Покренути су заједнички пројекти од узајамне користи у различитим областима. Високо ценим Ваш долазак у Москву на прославу 70. годишњице победе у Великом отаџбинском рату и учешће српских војника у паради на Црвеном тргу. То је уверљива потврда јединства приступа наших земаља поукама и наслеђу прошлости. Надам се наставку наших конструктивних и садржајних контаката. Желим Вама и Вашим најближим добро здравље и успехе, а братском народу Србије мир и благостање! Ово писмо шефу српске државе писмо је уручио руски амбасадор Александар Чепурин.
Прочитајте још:ИГРА ДОМИНАЦИЈЕ: Москва тражи одштету за обарање руског Сухоја – Анкара одбија!ЖИВКОВИЋ ЉУТ НА ВУЧИЋА: Ниси ме звао на пријем, олошу!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА