Најновије

ТУЧА НОВОСАДСКИХ ДЕВОЈЧИЦА: Ушле у основну школу, нашле супарнице и пребиле их у тоалету!

НОВИ САД - У Основној школи "Жарко Зрењанин" на Лиману III нападнуте су две ученице. Њих су претукле у тоалету вршњакиње из друге школе.
Илустрација (фото: Јутјуб принтскрин)

Илустрација (фото: Јутјуб принтскрин)

Према речима директора ове школе Жарка Мушицког, девојчице су пре десетак дана у школу ушле за време одмора, затим су пронашле ученице ове школе са којима су од раније имале проблема, а затим се између њих десио и физички обрачун. "Камере су забележиле цео случај и одмах смо све то прегледали. Полиција је одмах дошла у школу и сада је цео случај у њиховим рукама. Могу само да вам кажем да је идентитет тих девојчица одмах разоткривен", рекао је он. Како 021 незванично сазнаје од извора из полиције, сукоб међу овим ученицама датира још од летос и почео је на друштвеним мрежама. "Те две девојчице су пред крај великог одмора заједно са још 600 других ученика ушле у просторије те школе, тако да их је било тешко приметити. У тоалету су пронашле своје супарнице, које иначе иду у осми разред, и тада се десио инцидент. Али срећом, нико тада није озбиљно повређен, те су осмакиње из школе "Жарко Зрењанин" наставиле са наставом док се није завршила, а друге две девојчице су отишле из школе, али су касније убрзо идентификоване", рекао је извор. Додајмо још да према незваничним сазнањима, скоро све нападачице полицији су познате од раније, али ниједна није процесуирана јер су малолетне.
Прочитајте још: 
Након овог инцидента Градска управа за образовање одлучила је да уведе додатне мере за безбедност ђака, те ће поред ИД картица, чија је примена у појединим новосадским школама већ почела, увести и физичку баријеру уласка у школска дворишта, те ће у школска дворишта моћи да уђу само ученици матичне школе. (Радио 021)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА