Најновије

ВЕЛИКИ САСТАНАК ОПОЗИЦИЈЕ: ДС, Нова странка, ЛСВ, ДСС, Двери... - сви за истим столом!

БЕОГРАД - У седишту Покрета за преокрет, који предводи самостални посланик Јанко Веселиновић, почео је састанак више опозиционих странака, чији представници разговарају о томе, како је најављено, како обезбедити услове за поштене изборе.
ДСС и Двери (Фото: ДСС)

ДСС и Двери (Фото: ДСС)

Веселиновић је раније најавио ће на састанку бити речи о обезбеђивању фер и поштених избора. "Власт се припрема да изборе купи или одређени број гласова докупи. Ми ћемо сести да разговарамо како да обезбедимо поштене изборе и да позовемо грађане да масовно изађу на изборе", рекао је Веселиновић новинарима у Скупштини Србије. Састанку присуствују представници Демократске странке, Нове странке, Лиге социјалдемократа Војводине, Странке демократске акције Санџака, Заједно за Србију, Демократске странке Србије, Двери и Покрета Доста је било. Поједини медији раније су писали да се на позив неће одазвати Социјалдемократска странка и Либерално демократска партија, јер су они, како су навели, већ почели са окупљањем опозиције.
Прочитајте још:ПРИСЛУШКИВАНИ РАЗГОВОР ИЗМЕЂУ АРКАНА И ЛЕГИЈЕ ИЗ ’92: Послушајте о чему су разговарали (АУДИО)ПОТПУНО ОГОЉЕН КРАХ ЕУ: „Standard&Poor’s“ открива „прљави веш“ 28 чланицаЖИВКОВИЋ ЉУТ НА ВУЧИЋА: Ниси ме звао на пријем, олошу!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА