Најновије

ВУЧИЋ ХАПСИ МАФИЈУ ЗА НОВУ ГОДИНУ: "Пашће" велике зверке, тајкуни и бивши министри?!

БЕОГРАД- Жестоки удар на мафију, који је премијер Александар Вучић најавио почетком децембра, уследиће највероватније непосредно уочи или чак можда током новогодишњих празника.
Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Тужилаштво и полиција прикупили су чврсте доказе о милионским пљачкама државе, у које су умешани и неки од најпознатијих привредника и политичара у Србији. Хватање лопова уследиће у наредних десетак дана и очекује се спектакуларна акција хапшења широм земље, пише Информер. Можете да очекујете озбиљан, тежак и напоран рад полиције и државе до краја године. Многи прави велики криминалци наћи ће свој пут... Наравно, тај пут је иза решетака! - рекао је премијер 7. децембра. Многи ће се изненадити акцијом полиције и тужилаштва, тврде добро обавештени саговорници истог листа: - Истрага је дошла до доказа да су неки од најмоћнијих бизнисмена и политичара већ годинама умешани у организовани криминал. Тужиоци и полицијски инспектори прикупили су обимну документацију о озбиљним кривичним делима, па се могу очекивати хапшења најкрупнијих “зверки“ у земљи. Не могу, наравно, да откривам о коме је реч, али вам гарантујем да ћете бити изненађени именима!

Падају бивши министри и тајкуни

Полицијски експерт Марко Ницовић оцењио је раније да би до краја године могли да “падну“ крупни криминалци – од великих тајкуна до неких бивших министара. - Први на удару полиције највероватније ће бити главни актери пљачкашких приватизација. Иза решетака би могли да се нађу и бивши министри који су плаћени да доносе законе у интересу тајкуна ДС и ДСС. То “свето тројство“ је функционисало по добро уходаном принципу: тајкуни дају паре министру, а онда он одваја новац за своју политичку странку – подвлачи Ницовић, додајући да су надлежни прикупили довољно доказа.
Прочитајте још:УГЉАНИН О ЦЕПАЊУ СРБИЈЕ: Па зато сам и основао странку!Николић: Нико, па ни Русиjа, не опструише евроинтеграциjе СрбиjеШЕШЕЉ ХИТ НА ИНСТАГРАМУ: Нико не коље боље од мене (ФОТО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА