Најновије

ТРАМП: Хилари, кога ви то имате у виду када говорите о склоности ка сексизму?

Амерички милијардер Доналд Трамп, који убедљиво води међу републиканским претендентима на Белу кућу, јавно је поручио Хилари Клинтон – водећој међу демократским кандидатима – да опрезније користи у предизборној кампањи “женску карту”.
Трамп (Фото: Јутјуб)

Трамп (Фото: Јутјуб)

„Хилари, будите опрезни када покушавате да у „рат” укључите жене. Ваша „женска карта” је губитничка”. Ове Трампове речи су само наставак веребалног обрачуна између лидера предизборне трке две конкурентске америчке партије. Окидач „стартног пиштоља” повукао је Трамп који је – да би описао пораз Хилари Клинтон од Барака Обаме уочи избора 2008. године – употребио један „крајње вулгарни” израз из сленга на јидишу. Клинтонова је због тога оптужила Трампа да има склоност ка „сексизму”. Према писању New York Times, Клинтонова је већ организовала целу кампању чији је циљ да Трампа представи као “мрзитеља жена”. Трамп је на отпочињање кампање одреаговао речима: “Хилари, кога ви то имате у виду када говорите о “склоности ка сексизму”? Ја веома поштујем жене”.
Прочитајте још:ДОГОВОР ЗА ГЛОБАЛНЕ ПРОМЕНЕ: Ево шта Путин и Моди траже од Уједињених нацијаНЕМА ШАЛЕ: 10.000 турских војника и полицајаца гуше курдску побуну (ВИДЕО)РУСКА „ЗОНА ЗАБРАНЕ ЛЕТОВА“: Овако ради С-400 у Сирији! (ВИДЕО)
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА