Најновије

СНП УПОЗОРАВА: Обећање Штајнмајеру погубно за Србију - будимо разумни!

БЕОГРАД - Српска народна партија (СНП) оштро се противи најавама државних званичника да је Србија, у актуелној мигрантској кризи, осим разумног и цивилизованог односа који има према мигрантима, спремна да прихвати и нешто тежу улогу, за шта очекује јасан и недвосмислен сигнал из Европске уније (ЕУ), посебно Немачке.
Српска народна партија (Фото: СНП)

Српска народна партија (Фото: СНП)

СНП сматра да су такве најаве дубоко противне интересима Србије, наведено је у саопштењу те странке. Ово обећање дато немачком министру иностраних послова Франку Валтеру Штајнмајеру, СНП разуме баш онако како то разуме и официјелни Брисел - да ће Србија, у циљу заштите спољних граница ЕУ, прихватити да постане велики сабирни и прихватни центар и карантин за мигранте који надолазе са Блиског и Средњег истока. СНП упозорава да Србија не треба да се искључиво обазире на то шта, у име властитих државних интереса, ради једна велика држава као што је Немачка, већ мора да води рачуна о томе како да најефикасније заштити себе, безбедност својих граница и грађана, ма шта о томе мислиле чланице ЕУ које су признале независност лажне државе Косово, наведено је у Инфо служби Српске народне партије.
Прочитајте још:POLITICO: Америка почиње рат за Балкан – НАТО жели да освоји СрбијуМИНИСТАР ОДБРАНЕ ОТВОРЕНО: Јачи смо од Хрвата!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА