Најновије

СНС: Пајтић хоће власт, а нема ни шест одсто подршке грађана

БEOГРAД - Српска напредна странка поручила jе данас да jе лидер Демократске странке Боjан Паjтић jедини коjи жели да буде на власти по сваку цени, те да и даље влада Воjводином иако нема ни шест одсто подршке грађана.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

"Паjтић, коjи помиње некакве слуге и господаре, jедини jе коjи жели да буде на власти по сваку цену, и jедини коjи jе 16 година на власти, и данас влада Воjводином, а нема ни шест одсто подршке грађана. Oн jе таj господар, кога помиње, чиjи су медиjи апсолутни послушници, и jедини jе о коме не сме ништа лоше да се говори", наводе напредњаци у саопштењу. Што се тиче СНС, како истичу напредњаци, они су вољом грађана на изборима дошли на власт, и вољом грађана на изборима ће, подвлаче, отићи са власти. "За разлику од Паjтића, власт не гледамо као средство за пљачкање народа, и крађу, чак и социjалне помоћи, већ вршење власти видимо као шансу да од Србиjе створимо нормалну и модерну државу. Aли, то већ Паjтић не разуме, и никада неће разумети, jер jе он персонификациjа отимачине, пљачке и бахатог владања без икакве подршке народа", истиче СНС. Раниjе данас СНС jе саопштила да jе Паjтић доказао да jедино чиме се бави jе како да остане у фотељи "воjвођанског режима", како би могао и даље "да пљачка".
Прочитајте још:Дачић: Очекујемо да МСП буде заиста „суд правде“
"Jедино чиме се (Паjтић) бави jе како да остане у фотељи шефа воjвођанског режима, 16-у годину заредом, како би могао наставити даље да пљачка", саопштила jе данас Служба СНС за информисање. Напредњаци наводе да Паjтић може да "понуди" грађанима настављање пљачке, попут Хетерленда из Новог Бечеjа, и отимања милион и двеста хиљада евра од деце са посебним потребама. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА