Најновије

Милитанти ИСИС-а одрубули главу мушкарца због врачања и "призивања магије" (ФОТО)

Милитанти Исламске државе у Сирији јавно су погубили старијег мушкарца због оптужбе да се бавио - врачањем. Најновије погубљење последње је у низу варварских осуда ове терористичке групе, јављају страни медији.
ИСИС је објавила фотографије са места погубљења, у селу недалеко од упоришта милитаната и де факто њихова главног града Ал-Раке, показују неидентифицираног мушкараца те маскираног крвника као и велики број окупљених гледалаца. Фотографије погубљена објавили су медији уско повезани с ИСИС-ом, а на једној од слика оптуженог мушкарца у 60-има на место смакнућа доводе двојица милитаната од којих један изгледа као тинејџер. Наоколо стоје наоружани маскирани побуњеници. На фотографијама се такође види и брадати свештеник који чита оптужницу и казну те оптужени мушкарац с главом положеном на пањ и секиром неколико милиметара од његова врата. Подсетимо, пре пар дана ИСИС-ови су милитанти са врха зграде бацили мушкарца с повезом преко очију те га каменовали до смрти због оптужбе да је хомосексуалац.
Прочитајте још:Командоси ДНР у центру Дебаљцева, убијен заменик команданта снага кијевског режима(ФОТО) СПРДЊА СА СИМБОЛИМА КОСОВА*: Ово су им нова застава, грб и химна
Извор: Јутарњи.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА