Најновије

Због проституције ухапшено 30 водитељки и манекенки, зарађивале 13.000 евра за вече

БУКУРЕШТ- Румунска полиција је ухапсила више од 30 ТВ водитељки и супермодела због елитне проституције. Како јавља "Дејли Мејл" поједине познате даме су зарађивале и 13.000 евра за једну ноћ.Засад је само седам девојака, од којих је једна побегла у Дубаи, суочено са оптужбама, док се осталих 25 још увек налазе на испитивању.
Румунске проститутке (Фото: Фејсбук)

Румунске проститутке (Фото: Фејсбук)

Полиција тврди како је у ланац елитне проституције упетљано најмање још 30 девојака.Локални медији објавили су имена шест преступница које би се на суду у Букурешту требале да се појаве у петак. На списку се налази Плајбојова зечица Дијана Никорас (20) и њене колегице Дијана Гуресоаие (24) и Лавинија Деспина (29), као и Рамона Попеску (24), Мирела Думитру (25) и Георгиана Константин (21).Према изворима полиције клијенти су плаћали и по 1500 фунти само да би се упознали са појединим телевизијским водитељкама.
Прочитајте још:

Успешна акција Интервентне јединице: Дилери чували „спид“ у фрижидеру

Полиција је у оквиру истраге претресла станове неколико водитељки. - Спавала сам кад ми је полиција упала на врата. Питали су ме да ли познајем одређене девојке и рекла сам им да их познам али и да им ништа више од тога не могу рећи - рекла је Даниела Круду локалним медијима. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА