Најновије

Стефановић: Новим законом моћићемо да контролишемо имовину полицајаца

БЕОГРАД - Нови закон о полицији предвиђа контролу имовине свих полицајаца, рекао је данас министар полиције Небојша Стефановић.
Министар полиције Небојша Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Министар полиције Небојша Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

"Како су ти људи напредовали, каква су им била примања, шта имају од имовине њихови блиски рођаци, супружници, деца", рекао је министар за Радио телевизију Србије. Стефановић ће се, како је рекао, залагати за то да сви припадници МУП пријављују имовину јер је имао "одређене информације да су неки људи, размишљајуци о томе, чак хтели да не напредују у одређени следећи ранг како не би морали да подносе такву врсту извештаја". "Неће моћи да се напредује ван закона, значи ванредно унапређење које ће омогућавати да неко од неких најнижих чинова млађег полицајца или да кажем чин водника и наредника, постане пуковник или генерал за три или четири године", рекао је Стефановић.
Прочитајте још:Шешељ: Николић и Вучић да се не играју главом да хапсе српске четнике
Према његовим речима, исто тако неће бити дозвољено да "људи који због лошег рада буду смењени, да морамо фактички да их формално унапредимо да бисмо их померили са тог радног места, јер је то једино што закону одговара". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА