Најновије

Новинар нађен мртав пар сати после интервјуа са Сноуденом

ЊУЈОРК - Новинар Њујорк Тајмса, Дејвид Кар, преминуо је свега пар сати након што је урадио интервју са Едвардом Сноуденом, пишу светски медији.
Дејвид Кар (Фото: Мелвил Хаус)

Дејвид Кар (Фото: Мелвил Хаус)

Дејвид Кар је био познат по томе што се изборио са алкохолизмом и тешким обољењем од рака, а био је редован колумниста Њујорк Тајмса, али и низа других медија. Новинар је са вишегодишњим искуством. Медији већ плету причу и теорију завере да му је интервју са Сноуденом дошао главе, али је по свему судећи реч о природној смрти, јер је Кар имао веома нарушено здравље.
Прочитајте још:Магазин Форбс пише речи хвале о српској фирми „Нордеус“
Кар је имао 58 година у тренутку своје смрти и међу колегама је био веома поштован као изванредан новинарски таленат. Теоретичари завере сматрају да је Кар могао доћи до осетљивих информација или аналитичких закључака у свом тексту који би могли засметати одређеним обавештајним службама, те сумњају на убиство. Едвард Сноуден је најпознатији "звиждач" на свету, јер је открио поверљиве документе и информације о америчкој обавештајној агенцији НСА. Тренутно живи и ради у Русији. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА