Најновије

Председник СНП Наши Иван Ивановић: Звиждањем се боримо против издаје

ОРАШАЦ- Председник СНП Наши Иван Ивановић говори о данашњим дешавањима током прославе Дана државности,  и звиждању представницима власти.
Иван Ивановић (Фото: Фејсбук)

Иван Ивановић (Фото: Фејсбук)

Ово је већ ко зна која година за редом да сте у Орашцу за Дан државности извиждали државне званичнике, због чега то радите?

Као што вам је познато на Сретење 1804. године Вожд Карађорђе са устаницима подигао је Први српски устанак у Марићевића јарузи у Орашцу, односно повео је борбу за ослобођење Србије која је пет векова била у Турском ропству.

На том светом месту за српски народ многи политичари годинама долазе и држе празне говоре, причају о херојству Вожда и устаника, говоре о модерној Србији, а затим одлазе и издају сваки национални интерес за који су се Вожд и устаници борили.

Звиждали сте и премијеру Мирку Цветковићу, али звиждите и функционерима СНС-а, по вама изгледа нема разлике између њих?

По мени не постоји никаква разлика између политике ДС-а и СНС-а. Тако да ни пароле које су сада скандиране у Марићевића јарузи нису много другачије од оних које су скандиране Мирку Цветковићу пре пар година.

На које пароле мислите?

Србија, Русија не треба нам унија, Косово је Срце Србије, Ратко Младић и многе друге, кроз које се шаље јасна политичка порука српског народа о жељи за савезом са Руском Федерацијом и о неодвојивости Косова и Метохије од Србије. Наравно не заборављамо ни јунаке попут Ратка Младића.
Прочитајте још:Палма: Хрвати, немојте да славите „Олују“!
Поједини тврде да сте тим паролама покварили празник и да због вас више нема високих званица?

Моје скромно мишљење је да људи који издају оно за шта се Вожд Карађорђе борио нису никаве високе званице, нити људи до којих треба да нам буде стало. Тако да ни њихов недолазак на ово свето место није никакав губитак за српски народ.

Мислите ли да сте нешто постигли звиждањем?

Колико год блесаво звучало, звиждањем смо постигли много више него комплетна српска опозиција на свим седницама у парламенту. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА