Најновије

Руска агенција нуди туристичке туре кроз разорену Украјину

ДОЊЕЦК - Туристичка агенција “Мегаполис курорт” из Москве организује туре по ратом разореној Украјини, а превоз тенковима и лични телохранитељи укључени су у цену.
Фото: Лајфњуз принтскрин

Фото: Лајфњуз принтскрин

Жестока и кравава борба између проруских сепаратиста и украјинских снага и даље траје, па је агенција решила да из тога извуче корист. “Мегалополис курорт”, који је углед стекао као организација која нуди боравак у бањама, сада нуди излете у самопроглашене републике Доњецк и Луганск, упоришта проруских снага и попришта најжешћих сукоба у Украјини. Како саопштава “Известија”, лист лојалан Кремљу, четвородневна тура у ратом разорена подручја кошта између 2.000 и 3.000 долара, а телохранитеље ће на располагање ставити предузеће за обезбеђење. Тенкови ће превозити по 5-7 путника. Десеторо чланова агенције већ су се пријавили за путовање, које ће, према речима сувласника агенције Антатоиља Аронова, обавити “на сопствени ризик”.
Прочитајте још:

Украјину у целовитим границама не би сапасао ни Путин

- Присутни су смрт, крв и патња и уопште нисам очекивао такав предлог, поготову од наших колега из Москве - изјавио је Станислав Винокуров, министар спорта и туризма самопроглашене Луганске Народне Републике. - Разумем и подржавам комерцијалне иницијативе у туризму, али зарађивати на мукама других људи?! То не подржавам - додао је он. Извор: Вестионлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА