Најновије

АЛБАНСКИ РЕПЕР: Убиство Срба у споту је уметност!

Албански познати репер “Голд Аг”, који је привукао пажњу српске јавности скандалозним спотом у коме убија српске полицајце на Косову, изјавио је да је цео случај преувеличан, као и да је спот посвећен једном од команданата Ослободилачке војске Косова, Захиру Пајазитију, преноси лист “Зери”.
Фото: Јутјуб принстскрин

Фото: Јутјуб принстскрин

Српски медији су, као и обично, преувеличали ствари. Песма “Пушка слободе” је песма направљена према истинитом догађају и посвећена је једном од команданата ОВК Захиру Пајазитију. Дакле, нема никакве везе са тим да сам убио Србе. То је уметност, али Срби редовно претерују, па је такав случај и са овим спотом – изјавио је овај репер поводом објављиња његовог спота у српским медијима и критикама које су уследиле. Подсетимо, недавно је објављен скандалозан спот, у коме униформисани Албанац са знаком ОВК на беретки убија српске полицајце, а песма се зове “Пушка слободе”. Као аутори песме су наведени поменутио “Голд Аг” и “Хјсни Клинаку”, док је издавач продукцијска кућа “Mproduction” са Косова. Након бројних жалби на друштвеној мрежи Јутјуб, администрација је уклонила овај видео.
Прочитајте још:САД И ЕУ ВЕЋ ДРХТЕ: Пјонгјанг преговара са Москвом о нуклеарном програму!Промрзли и гладни Украјинци се предају армији ДНР (ВИДЕО)
Извор: Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА