Најновије

Tуча у турском парламенту, петоро повређених

AНKAРA - Петоро посланика jутрос jе повређено у тучи коjа jе избила у турском парламенту, током коjе су летеле столице, а посланици су jедни друге ударали чекићем и звоном коjима се током заседања служи председник парламента, извештаваjу турски медиjи.
Фото: Википедија

Фото: Википедија

Tуча jе избила рано jутрос пошто су посланици из редова опозициjе покушали да одложе почетак дебате о спорном предлогу закона о безбедности, коjи би полициjи дао већа овлашћења приликом претреса и хапшења, пренела jе агенциjа AП. Посланици су се потукли на затвореноj седници, након што су опозициони посланици, у покушаjу да спрече усваjање поменутог предлога закона, поднели неколико захтева коjи нису имали везе са том темом. Посланик про-курдске странке Eртугрул Kуркчу jе изjавио да су током физичког обрачуна по просториjи летеле столице, а двоjица посланика су ударена чекићем и звоном. У болницу су превезена двоjица посланика, док jе Kуркчу и jош двоjици пружена помоћ у амбуланти у згради парламента.
Прочитајте још:АЛБАНСКИ РЕПЕР И ДАЉЕ ПРОВОЦИРА СРБЕ: Нисам убијао српске полицајце, то је уметност!Промрзли и гладни Украјинци се предају армији ДНР (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА