Најновије

Ево шта је Шешељ поручио демонстрантима за српско Косово у Чешкој, Пољској, Белгији и Словачкој!

На недавно одржаним протестима за српско Косово, демонстрантима се писмом подршке обратио се председник Српске радикалне странке доктор Војислав Шешељ. Погледајте шта је Шешељ имао да каже Пољацима, Словацима, Белгијанцима, присутним посланицима и бившим министрима у Чешкој.
Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Протест су организовани од стране анти-глобалиста из Белгије, Пољске, Словачке и Чешке. На скупу у Прагу између осталих говорили су чешки посланик Јарослав Фолдина и некадашњи министар спољних послова Јан Каван. Писмо је прочитано на сваком скупу. Ево шта је Шешељ имао да поручи: Драги пријатељи, пре свега бих хтео да поздравим све вас који сте се данас окупили да покажете противљење илегалном признању независности јужне срспке покрајине. 1999. године 19 држава чланица НАТО пакта, на челу са Сједињеним Америчким Државама извршило је војну агресију против нашег народа, при чему су имали подршку још 6 држава из нашег суседства. Добро запамћени резултати овог злочиначког пројекта са центром у Пентагону били су бобмардовање цивилних возова, напад на државну телевизију приликом чега је убијено 16 новинара и бесумочно засипање Србије радиоактивним осиромашеним уранијумом. Мировне трупе које је Запад обећао након потписивања кумановског споразума, Резолуцијом 1244, врло брзо су се претвориле у окупационе снаге уперене против српског народа које су довеле до етничког чишћења Срба са своје вековне територије. Протеривање, паљење кућа, убиства, отмице, вађење и трговина органима на црном тржишту претворили су јужну српску покрајину у црну рупу Европе. Данас је Косово епицентар трговине дрогом, која се дистрибутира улицама ваших градова. Не треба сумњати да су светски центри моћи спремни да и у вашој земљи ураде ствари које су урадили Србима на Косову и зато се протестима против те илегалне творевине истовремено диже глас против глобалистичких центара моћи који за свој циљ имају да народе економски контролишу, демографски ограниче и да их у културном смислу спусте на најнижи могући ниво. Ваша подршка српском народу на Косову и Метохији улива наду, да се једног дана и у земљама које су признале независност Косова ситуација може променити, имамо више историјских примера држава које су привремено добиле признања независности, а та признања су касније повучена.
Прочитајте још:Белгија: На протесту против независног Косова нападнута амбасадорка Мимоза Ахметај!Десничари из Чешке, Пољске и Словачке марширали за српско Косово!Праг: На протесту за српско Косово говорили посланици и бивши министри, ево ко се обратио из Србије!
Српска радикална странка је спремна да подржи акције које за свој циљ имају одбрану суверенитета Србије на Косову и Метохији, ми знамо да ће ова борба потрајати, али су околности већ почеле да се мењају. Америка више није једина суперсила, а сами Албанци се масовно исељавају са Косова и Метохије због ситуације коју су тамо створиле сепаратистичке инсититуције на челу са политичком елитом која је до јуче вршила терористичке нападе на српске полицајце и војнике. Због свега наведеног, ваше разумевање и ваша подршка представљају додатни мотив српском народу да истраје у својој борби. На крају би требало подсетити присталице независности јужне српске покрајине да су се Косово и Метохија више пута кроз нашу историју налазили под страном окупацијом, али је Косово сваки пут ослобођено и наша је заједничка порука са овог протеста да Косово припада Србији! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА