Најновије

Мађарска: Ухапшено преко 200 имиграната са Косова

СУБОТИЦА - Мађарска полиција открила је нових 209 миграната који су илегално прешли границе те земље.
Све више имегалних имиграната (фото Јутјуб)

Све више имегалних имиграната (фото Јутјуб)

Како је саопштено из мађарске полиције, у последњих 24 часа, у нелегалном преласку границе ухваћене су 22 мање него дан раније, а највише њих на територији пограничне Жупаније Чонград. У току јучерашњег дана на овом подручју ухваћене су 134 особе у нелегалном преласку границе, 31 мање него дан раније, међу којима је највише њих било са Косова и Метохије - 38 особа, што је за шест више у односу на 18. фебруар. На подручју друге пограничне Жупаније ка Србији, Бач - Кишкун, покренут је поступак против 26 илегалних миграната са Косова и Метохије и још њих 23-оје који су у нелегалном преласку границе ухваћени током претходних 48 сати. Међу њима је било и седморо деце. Како се наводи, сви су затражили азил и предати су у надлежност имиграционе службе.
Прочитајте још:Рањени украјински војник признао да је био присиљен да се бори (ВИДЕО)Стрелков: Ако у Донбас уђу НАТО миротворци, Донбас ће завршити као Косово!
Иначе, мађарским полицијским органима у спречавању илегалних миграција од јуче помажу и полицајци из Аустрије и Немачке, који су задужени за контролу на железничким станицама, одакле мигранти покушавају међународним возовима да се пребаце у западну Европу. Осим тога, мађарска полиција је претходних дана у неколико наврата осујетила и покушај превоз илегалних миграната ка западној Европи на путевима ове земље. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА