Најновије

Руски пар убио 12 бескућника да би "очистили град"

МОСКВА- Руски пар из Москве осумњичен је да је део банде која је убила 12 људи, углавном бескућнике, како би "очистили"" град, изјавили су данас руски истражитељи.
Убилачки пар (Фото: Фокс њуз принтскрин)

Убилачки пар (Фото: Фокс њуз принтскрин)

Московски истражни савет саопштио је да су задржали Павла Војтова (20), који је признао да је извршио 12 убистава, и Јелену В. (25), за коју се верује да је учествовала у четири убиства. Још двоје чланова банде успело је да побегне у Украјину. "Задржани осумњичени је изјавио је да је починио убиства да би очистио град", изјавио је москвоски истражитељ. Ухапшени младић оптужен је за убијање бескућника пијанаца, а које је налазио на улицама. Убијао их је на удаљеним местима ноћу, наводи се у саопштењу истражних органа. Сајт је пренео изјаву Александра Јевсејева, оца првог убијеног, који је рекао да је његов 35-годишњи син изашао да попије пиво са другарима у парку и да је избоден 107 пута у помахниталом нападу. Друга наводна жртва овог пара је човек који је живео у дотираном стану, али је провео доста времена пијући у парку, док су остале жртве заиста биле бескућници. Пар је ухапшен пошто су изболи ножем уличног чистача, који је преживео и успео да их идентификује у полицији. Операција хватања овог пара изведена је заједно са Федералном службом безбедности.
Прочитајте још:Амерички генерал: Копнене снаге треба поставити на границу са Русијом!Ево шта је Шешељ поручио демонстрантима за српско Косово у Чешкој, Пољској, Белгији и Словачкој!
Русија није издала званичан податак о броју бескућника, али се претпоставља да их има од три до четири милиона. У Москви, бескућници се обично скупљају и спавају на станицама метроа. У 2007. озлоглашени серијски убица Александар Пичушкин ухапшен је због тога што је извршио 48 убистава у московском Бицевском парку. Извор: Курир  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА