Најновије

(ВИДЕО) Кинески председник у борби против корупције

ПЕКИНГ - Три тематске анимације које су део кампање за борбу против корупције, а у којима се појављује председник Си Ђинпинг, постале су хит Пролећног фестивала у Кини, током ког се обележава и дочек Нове године.
Си Ђингпин у борби против корупције (Фото: sina.com.cn принтскрин)

Си Ђингпин у борби против корупције (Фото: sina.com.cn принтскрин)

Забележене су бројне позитивне реакције посетилаца кинеских интернет сајтова. Они углавном изражавају радост због опуштајућег начина приказивања кинеског лидера, наводи Кинески радио интернационал (ЦРИ). Анимације, дуге по два минута, део су кампање покренуте 2013-2014.године, у оквиру иницијативе за јачање веза између кинеских званичника и јавности. Видео снимци су постављени на популаран кинески видео вебсајт Иоуку у уторак увече, а прузели су га и други кинески видео сајтови, као и друштвени форуми Веибо и ВиЧет. Анимирани филмови су прегледани више стотина хиљада пута. Посматрачи кажу да су анимације дизајниране да пробију конвенционалну мистерију која окружује кинеске лидере и да саопште политику владе атрактивнијим, лако прихватљивим језиком.
<object id="ssss" width="650" height="400"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://you.video.sina.com.cn/api/sinawebApi/outplayrefer.php/video_id=249320610/s.swf" type="application/x-shockwave-flash" name="ssss" allowfullscreen="allowfullscreen" allowscriptaccess="always" width="480" height="370" /></object>
Прочитајте још:
Извор: cri.cn

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА