Најновије

Колинда долази у Београд!?

ЗАГРЕБ – Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је данас да ју је премијер Србије Александар Вучић позвао да посети Србију, али, како је навела, још не може да говори о датумима, и додала да би прво хтела да оде у Босну и Херцеговину.
Колинда (Фото: ХРТ скриншот)

Колинда (Фото: ХРТ скриншот)

Она је за РТЛ рекла да јој је Вучић упутио позив у своје и име српског председника Томислава Николића „Жеља ми је да прво одем у БиХ, а онда у Србију”, изјавила је Грабар-Китаровић, додавши да те посете треба добро да се припреме. Вучић је 15. фебруара боравио у посети Загребу, где је присуствовао инаугурацији председнице Колинде Грабар Китаровић, а последњи у низу састанка премијер је одржао са представницима Срба у Хрватској.
Прочитајте још:Вучић: Вероватно ћемо градити „хипермаркет“ у Словенији!
Вучић је тада рекао да је са хрватском председницом имао добар и коректан разговор о свим отвореним питањима, од питања несталих особа, до положају избеглица и односа према Србима у Хрватској. Грабар-Китаровић се у разговору за хрватски РТЛ осврнула и на тему превремених парламентарних избора у Хрватској, рекавши како очекује да Влада почне жустрије да ради и да би волела да представе решења за кризу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА