Најновије

Русија шаље инспекцију у БиХ поводом будућег извоза на територију Царинског савеза

МОСКВА- Делегација инспектора Царинског савеза Руске Федерације, Белорусије и Казахстана требало би у другом кварталу 2015. године да изврши инспекцију објеката у Босни и Херцеговини заинтересованих за извоз на подручје тог савеза, преноси портал Индикатор, позивајући се на најаву Управе за ветеринарство БиХ. Како је објашњено у Управи, та инспекција је неопходна ради остваривања извоза производа животињског порекла на подручје земаља Царинског савеза. 
Застава Евроазијске економске уније (Фото: image.kg)

Застава Евроазијске економске уније (Фото: image.kg)

"За извоз на подручје Руске Федерације заинтересована је већина млекара које поседују одобрење за извоз издато од надлежних тела у БиХ, а процену колико њих може испунити услове за извоз у Руску Федерацију ће дати инспекција Царинског савеза", наводе у Управи за ветеринарство БиХ.
Прочитајте још:Јавни дуг Србије се увећава 92 евра сваке секунде
Управа за ветеринарство БиХ се службено обратила Царинском савезу с информацијом о заинтересованости одређених привредних субјеката за извоз производа животињског порекла (укључујући млеко и производе од млека) на подручје Руске Федерације, подсећа портал, али не прецизира када је то учињено. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА