Најновије

ЛДП се нада договору са Вучићем и уласку у власт

БЕОГРАД - Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић поновио је став да би било боље да у влади уместо СПС буде ЛДП.
Чеда би у владу(Фото: ЛДП)

Чеда би у владу(Фото: ЛДП)

"Мој став о томе се није променио од претходних избора. И тад сам говорио да би било боље да у тој влади уместо СПС буде ЛДП, односно неки људи којима је ЛДП отворио простор да уђу у политику. Видео сам их у економским министарствима и пословима око европских интеграција и правосуђа. И даље мислим да би та влада, иако далеко од тога да би била идеална, била боља од ове коју имамо", оценио је Јовановић у интервјуу за "Данас". На питање да ли себе види у реконструисаној влади, Јовановић је рекао да он у тој влади не би значио нишšта ако његов улазак у њу не би пратио не само улазак много нових другачијих људи, него и потпуна промена атмосфере у влади и друšштву, јасни циљеви и начини да се они остварују.
Прочитајте још:НИКОЛИЋ: Хаг се није усудио да донесе правду!
"Мени је логично да причам са Вучићем, као шšто причам и са ДС и са сваким за ког мислим да би могао да буде део реšшења ситуације у којој се земља налази", рекао је Јовановић коментаришšући недавни сусрет са премијером Србије. Извор: Данас, Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА