Најновије

Тешко невреме на путу за Хрватску

ЗАГРЕБ- Према Метеоаларму, на госпићком подручју сутра се очекује више од 50 центиметра снега, као и веома јак североисточни ветар.
Невреме (Фото: РТС ПРИНТСКРИН)

Невреме (Фото: РТС ПРИНТСКРИН)

Хрватски метеоролози најављују обилан снег у планиским и нижим пределима земље, осим у Славонији, а Метеоаларм је данас издао црвено упозорење за карловачко и госпићко подручје. Наранџасто упозорење важи за загребачко и дубровачко подручје, Међимурје, Загорје, Истру, Кварнер и северну Далмацију, преноси портал Индекс.хр. Према Метеоаларму, на госпићком подручју сутра се очекује више од 50 центиметра снега, као и веома јак североисточни ветар. На карловачком подручју се, такође, очекује обилан снег, на мору јак југо уз обилну кишу и јаче грмљавинско невреме. – Оно што бих ја нагласио и упозорио наше суграђане је да, ако није баш нужно, посебно у петак не иду на посао својим возилима, него да иду јавним градским превозом – рекао је за РТЛ Ален Госпочић, директор Загребачких путева.
Прочитајте још:Oдбиjене тужбе Хрватске и Србиjе, ниjе било геноцида
Црвено упозорење Метеоаларма подразумева снажне и опасне временске непогоде које узрокују велику штету на великом подручју и представљају опасност по живот. Наранџасто упозорење пак подразумева неуобичајене временске прилике, па су штета и, чак, људске жртве могуће. Извор: Јутарњи.хр, Телеграф.рс, Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА