Најновије

Центар Београдa остао без грејања

БЕОГРАД - Због поправке квара на делу магистралног топловода (М6) топлане "Нови Београд", корисницима који се налазе у центру града данас од 12 часова биће прекинута испорука топлотне енергије, саопштено је из ЈКП "Београдске електране".
Београд без грејања ( Фото: Википедија)

Београд без грејања ( Фото: Википедија)

Без топлотне енергије биће и потрошачи који се налазе у улицама: Адмирала Гепрата, Балканска, Бирчанинова, Браничевска, Алексе Ненадовића, Делиградска, Булевар ослобођења, Дубљанска, Дурмиторска, Хаџи Милентијева, Интернационалних бригада, Кнеза Милоша, Краља Милутина, Ламартинова, Милоша Поцерца, Макензијева, Небојшина, Немањина, Његошева, Патријарха Варнаве, Сарајевска, Ресавска, Проте Матеје, Стојана Протића, Светог Саве, Светозара Марковића, Савска, Шуматовачка, Охридска, Вишеградска, Војводе Миленка и околних улица.
Прочитајте још:СРАМОТА: Смењен јер је кажњавао бахате и аљкаве лекареВербић: Нема договора са синдикатима
  Екипе за хитне интервенције чине све што могу да у што краћем временском периоду санирају проблем, поручују из тог предзуећа. Очекује се да ће корисници из центра града грејање добити најкасније сутра, 11. марта у раним јутарњим сатима, наводи се у саопштењу ЈП "Београдске електране". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА