Најновије

Отац ухватио педофила који је његовој кћерки слао експлицитне фотографије и убио га од батина (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Узнемирујући видео који долази из Португала је недавно угледао светлост дана. Приказује педофила којег је пронашао отац једне од његових жртава.
Фото: LiveLeak принтскрин

Фото: LiveLeak принтскрин

Наиме, отац девојчице која је била жртва педофила на интернету пронашао је њеног крвника, ухватио га и укључио камеру. Отац девојчице која је била жртва педофила докопао се зликовца и голим рукама га убио. Педофил (23) је слао поруке девојчици преко Whats uppa месецима, као и експлицитне фотографије. Оно што није знао јесте да је причао са њеним оцем, тако да је пристао да се сретне са "девојчицом", али је уследило непријатно изненађење. Отац је камером снимао како га туче и на крају како га је убио. У видео-снимку објављеном на сајту LiveLeak може се видети како човек крвари јако из уста и моли за живот. Њих двојица разговарају на португалском и педофил говори како никада више неће покушати да контактира девојчицу, али отац га је ухватио за врат, подигао и рекао: Отац: Хоћеш опет хтети да видиш моју кћерку? Педофил: Никада више, веруј ми, никада. Отац: Научићеш ти из ових батина лекцију. Камера се затим спушта и чује се само вриштање, а онда се камера и гаси. Тело осумњиченог педофила пронађено је после три дана.
Прочитајте још:ОТКРИЋЕ НАД ОТКРИЋИМА: Пронађена кућа у којој је одрастао ИСУС? (ФОТО)(ВИДЕО) Овај ће вас снимак излудети!
Извор: avaz.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА