Најновије

Тајно је просио 364 дана, а ево шта се десило 365. дана (ВИДЕО)

Један веома посвећен момак успео је да испланира једну од најромантичнијих веридби свих времена. Наиме, он је своју драгу тајно просио 365 дана.
Тајно је просио 364 дана (Фото: Јутјуб)

Тајно је просио 364 дана (Фото: Јутјуб)

Дин је за рођендан своје девојке 2014. године почео свакодневно да се снима како држи папире са датумом и кратком поруком “Џенифер, удај се за мене”, “Да ли ћеш бити моја жена” или “Учини ме најсрећнијим човеком на свету”. Он је све то спојио у један видео и зачинио песмом Бруна Марса “Marry You”, а будућу супругу је изненадио на породичном путовању на Аруби. Наиме, Џенифер је добила позив од сестре да се упути до лобија хотела одакле су је полубрат и пријатељи одвели до плаже, где су се налазили њен отац и маћеха чекајући је са таблетом на ком је погледала филм. “До сада си сигурно схватила да је изненађење за твој рођендан овај видео”, овим речима је започео Дин. – “Оно што не знаш јесте да сам ово све планирао од твог прошлог рођендана. Овим снимком сам желео да ти кажем да желим цео свој живот да проведем с тобом.” Младожења је изјавио да је драгој приредио ово изненађење јер је увек волела да слуша приче о романтичним просидбама. ”Увек би плакала када би на Јутјубу гледала просидбе. Показала ми је неколико пре него што сам одлучио да је расплачем сопственом просидбом”, закључио је Дин.
Прочитајте још:УКРОРЕЧНИК: Бајка о крвопији Јануковичу и светом Евромајдану (ВИДЕО)Да ли је оправдана забринутост поводом помрачења Сунца
Извор: superzena.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА