Најновије

Никшићанин обнаженим фотографијама уцењивао Подгоричанку: Завео је на Фејсбуку па јој тражио 500 евра

Да интернет уцене све више узимају маха говори и недавни пример Подгоричанке К.Т. (27), која није ни слутила да ће упознавање и наизглед безазлено дописивање преко Фејсбука прерасти у агонију, која је окончана хапшењем Д. Н. (20) из Никшића, осумњиченог за покушај уцене.
Фејсбук (фото: Resumebear.com)

Фејсбук (фото: Resumebear.com)

Све је, како пишу Дневне новине, почело пре пар недеља, када јој је особа која се представила као Мирко Вучинић послала поруку, након чега је почело дописивање. У почетку су то биле уобичајене поруке, али су убрзо прешли на интимније, тако да је девојка, на његово инсистирање, послала и пар својих обнажених фотографија. Након тога убрзо је стигао и захтев да извесном Миљану Драгићевићу уплати износ од 300 евра као новчану помоћ, да би 6. марта ове године К.Т. добила претећу поруку да уколико не уплати тражени износ, њене обнажене слике ће завршити у јавност путем Инстаграма. Када је она одбила да то уради, стигла јој је порука да одмах уплати 50 евра, а до 14 часова тог дана уплати још 500 евра. Пошто није извршила тражену уплату, тачно у 14 часова на Инстраграму је осванула једна њена интимна фотографија, након чега је Подгоричанка послала поруку уцењивачу и казала да код себе има само 200 евра. Он јој је затим одговорио да ће уклонити њену слику ако одмах уплати 200 евра на рачун Драгићевића. К.Т. је у међувремену контактирала и полицију, која је убзо пронашала Д. Н., за којег се сумња да се лажно преставио преко Фејсбукаи покушао да је уцени.
Прочитајте још:Исповест убице који је 8. марта убио три Албанца: Убио сам их јер су ме понижавалиМОНСТРУМИ ИЗ ПИРОТА: Брачни пар силовао сопствену ћерку
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА