Најновије

Шешељ положио венац на Милошевићев гроб: Сутра шаљем Шаровића са глоговим коцем на Ђинђићев гроб (ВИДЕО)

ПОЖАРЕВАЦ - Поводом деветогодишњице од смрти некадашњег председника Србије и СРЈ, Слободана Милошевића у Хашком трибуналу, председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ и заменик председника Немања Шаровић положили су ванац на гроб Слободана Милошевића у Пожаревцу.
Шешељ на Милошевићевом гробу (Фото: СРС)

Шешељ на Милошевићевом гробу (Фото: СРС)

- Дошао сам да положим венац и да се поклоним сенима српског председника Слободана Милошевића. Ово ми је први пут да долазим на његов гроб. Ми смо у Хагу били саборци и пријатељи и потресен сам јер је срамота за Србију да се једном хашком јунаку не одају државне почасти, а одају се криминалцима и мафијашима, издајницима попут Зорана Ђинђића. Данас је цели државни врх Србије морао да буде овде, јер Слободан Милошевић је убијен зато што је бранио српске националне интересе. Слободан Милошевић је славно пао у борби за свој народ. Ми смо били смо и у фазама и политичких сукоба и политичке сарадње, али смо у Хагу заиста постали искрени пријатељи. Ја сам поносан на то пријатељство - рекао је Шешељ приликом полагања венаца. Шешељ је најавио да ће сутра, 12. марта, на годишњицу убиства Зорана Ђинђића, послати свог заменика Немању Шаровића са глоговим коцем на место где је Ђинђић сахрањен.
Прочитајте још:ШЕШЕЉ: Њемцова су убили они који желе да сруше Путина, тако је било и са Ћурувијом и Стамболићем (ВИДЕО)„Позив на линч функционера Треће Србије“Ђурић: Срби нису икебана
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА