Најновије

Скупљено 32.000 потписа за Закону о општем репрограму дугова које становништво има према државним фирмама

БЕОГРАД - Трећа Србија је данас Народној Скупштини предала око 32.000 потписа грађана који су пружили подршку Закону о општем репрограму дугова које становништво има према државним фирмама. На овај начин стекли су се сви законски и уставни предуслови да се овај предлог закона нађе пред народним посланицима у скупштинској процедури, кажу у Трећој Србији.
Предаја потписа (Фото: Правда)

Предаја потписа (Фото: Правда)

- Ми као странка, уз помоћ подршке народа, вршимо притисак на власт, како би заједно издејствовали да се један овакав закон који је у интересу обичних људи нађе пред посланицима Народне скупштине - рекао је председник Треће Србије Мирослав Паровић приликом предавања гласова који су данас скупљени. - Сведоци смо времена у коме са свих страна појединци и групе са лошим намерамa позивају грађане на масовне протесте широм земље. Неодговорно грађанима дају лажну наду да је то у њиховом интересу, и на тај начин покушавају да изврше општу дестабилизацију земље. За разлику од њих, ми као опозициона странка, већ месецима уназад говоримо о томе да је очување социјалног мира и достојанства људи највећи патриотски чин у Србији. Управо из тих разлога, ми смо покренули овакву народну иницијативу јер сматрамо сви морају да се клоне политике изазивања уличних немира како не би дошло до тога да неодговорни појединци искоришћавају лошу социјалну и економску ситуацију за лако стицање политичких поена. Ми као странка увек ћемо нудити решења за проблеме грађана јер их најбоље разумемо и трудићемо се да стварамо политике кроз које ћемо се увек борити за нешто а не против нечега - закључио је Паровић. Подсећамо да су основне одредбе Закона о општем репрограму дугова замрзавање свих старих дугова које становништво има према јавним и комуналним предузећима у Србији на период од 15 месеци и моментално заустављање свих судских и извршитељских поступака који грађани имају на име ових дугова.
Прочитајте још:„Позив на линч функционера Треће Србије“Шешељ положио венац на Милошевићев гроб: Сутра шаљем Шаровића са глоговим коцем на Ђинђићев гроб (ВИДЕО)Ђурић: Срби нису икебана
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА