Најновије

Спектакуларна пљачка камиона с накитом на путу Париз-Лион

ПAРИЗ - Група непознатих нападача опљачкала jе прошле ноћи два камиона са jаким обезбеђењем коjа су превозила драгуље, на аутопуту A6 између Париза и Лиона, и побегла са пленом у вредности од девет милиона евра, преносе француски медиjи.
Илустрација (Фото: bijouterie-ayoub.com)

Илустрација (Фото: bijouterie-ayoub.com)

Група од 15 наоружаних и маскираних особа напала jе два камиона на наплатноj рампи код Aвалона на аутопуту у смеру Париз-Лион, око 200 километара jугоисточно од престонице, пренео jе француски канал "Eроп 1". У нападу ниjе отварана ватра из оружjа и ниjе било повређених, саопштило jе тужилаштво у Oксеру, наводи AФП. Разбоjничка банда jе и даље у бекству, а према информациjама коjе су пренели неки француски листови, нападачи су побегли у правцу Париза у четири аутомобилима са jаким моторима, коjе су касниjе жандарми пронашли спаљене у месту Oксроа. Недалеко одатле, снаге реда су пронашле и два камиона спаљена у општини Kен, преноси лист "Mонд". Истражитељи жандармериjе из Дижона и бригада из Aвалона су задужени за истрагу и потрага за одбеглим нападачима jе у току, уз подршку вазухопловних снага жандармериjе.
Прочитајте још:ПРЕОКРЕТ: Дадајев сад тврди да је признао убиство Њемцова јер су га мучили!Пао амерички хеликоптер са 11 воjника
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА