Најновије

Запалио супругу прве брачне ноћи јер га је преварила након венчања (ВИДЕО)

ВОЛГОГРАД - У налету љубоморе Иван Кузмин запалио је своју супругу В. Филипову прве брачне ноћи. За тај злочин он је осуђен на 13 година, а истражитељима је испричао како је дошло до убиства.
Несретни брачни пар (Фото: Lifnews.ru)

Несретни брачни пар (Фото: Lifnews.ru)

Њих двоје су имали мало венчање и славље на коме се младожења јако напио. Када су стигли кући он је заспао, што је новопечену маду изнервирало па је отишла код некадашњег љубавника. Након повратка кући због гриже савести све је признала супругу који се у међувремену пробудио. Он је тада побеснео, сустигао младу која је покушала да побегне и запалио је. Бранио се тиме да је само желео да је уплаши јер је био љут, а да није желео њену смрт. Рекао је да ју је полио алкохолом по гардероби али да није очекивао да ће се пламен тако брзо проширити. В. Филипова је превезена у болницу са 80 посто опекотина на телу, а након неколико сати је преминула. Венчање и убиство се десило 26. маја. Кузмин је пред полицијским камерама реконструисао свој злочин.
Прочитајте још:Беч плаћа откуп за отетог Србина?ПРЕОКРЕТ: Дадајев сад тврди да је признао убиство Њемцова јер су га мучили!КРВАВА ОСВЕТА БИВШЕГ ДЕЧКА: Докторку из Зубиног Потока убио пред полицајцима!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА