Најновије

Чечени представљају Русију на такмичењу специјалаца у Јордану

ГРОЗНИ -  На међународном такмичењу специјалних јединица које ће се одржати 19. април у Јордан, Русију ће представљати специјалци из Чеченије. На престижном такмичењу које организује краљ Јордана и које ће бити одржано  у Аману главни конкуренти руским специјалцима су представници Кине али и јорданска Краљева гарда.
Кадиров (Фото: ЈуТјуб)

Кадиров (Фото: ЈуТјуб)

Припреме руских специјалаца су у завршној фази изјавио је лист "Известија" помоћник начелника МУП-а Чеченије Данил Мартинов. - Чеченски борци су на припремама које ће трајати до почетка првенства - рекао је Мартинов. Према овогодишњим правилима, детаљи такмичења специјалних снага ће тимовима остати непознат до почетка турнира који ће трајати пет дана. - До тада ми не знамо да ли ће програм укључују пуцњаву, координисани тимски рад, извршавање  задатака, издржљивост, планирање, брзину, борбе у урбаним срединама и на отвореним просторима, рацију, снајперска гађања, ослобађање талаца у различитим локацијама, општу физичку спремност итд - каже Мартинов. Председник Чеченије, Рамзан Кадиров рекао је "Известији" да верује у спремност чеченских специјалаца. - Чињеница је да су професионално припремљени. Ови људи су се доказали у најтежим ситуацијама, а сада ће представити Руску Федерацију и Републику Чеченију у свету. Мислим да ћемо видети добру партију и нећемо морати да црвенимо због наших момака. Што се тиче наших конкурената, не узимам озбиљно Американаце, јер они никада нису били ратници. Али Кина показује врло добре резултате - чак смо урадили анализу претходних година, тако да су они једни од најбољих - сматра Кадиров.
Прочитајте још:Штајхајмер преломио: Време је за нормализацију односа са РусијомДа ли је обојена револуција у Србији почела: Они тврде да је КАНВАС већ кренуо у акцијуПорошенко признао: Користимо примирје да повећамо борбену способност
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА