Најновије

Шешељ изнео тешке оптужбе: Постоји огроман број доказа да је Ђинђић био криминалац! (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Лидер Српске радикалне странке, др Војислав Шешељ, на конференцији за штампу одржаној данас у седишту странке, говорио је о покојном премијеру др Зорану Ђинђићу истичући да је Ђинђић био "мафијаш", те да за његово мафијашко и криминално деловање постоји огроман број доказа.
Шешељ на конференцији за штампу (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ на конференцији за штампу (Фото: ЈуТјуб)

Оптужио је Ђинђића да је и деведесетих година, али и за време своје премијерске позиције био повезан са разним криминалцима, те "сурчинским кланом", као и да је учествовао у разним кривичним делима, наводећи посебно отмице које је спроводио овај криминални клан. Шешељ је истакао да је Ђинђић био умешан чак и у отмицу сина Лепе Брене и Бобе Живојиновића. Лидер радикала је рекао да је Ђинђић годинама сарађивао са сурчинским кланом, да је стално био са "сурчинцима" и да су припадници овог криминалног клана били привилеговани за време владавине Зорана Ђинђића. Шешељ је поручио да једва чека да га оптуже за ово што је рекао о Ђинђићу, јер ће онда на суду да пружи конкретне доказе о криминалним радњама Зорана Ђинђића. Он је додао: "Али, не сме нико још увек да ме оптужи! Једва чекам то.", практично изазивајући Демократску странку да покушају да оповргну његове тврдње. Немања Шаровић, заменик председника СРС, на конференцији је рекао да се "СРС бори против фалсификовања историје", објашњавајући циљ њихових иступа против величања лика и дела покојног Зорана Ђинђића. Погледајте шта је све Шешељ рекао о Ђинђићу!
Прочитајте још:Мекалистер: Србија заслужује поштовање БриселаПисмо премијера Вучића грађанима Србије поводом дана убиства Зорана Ђинђића
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА