Најновије

Oво је исфрустрирана жена украјинског политичара: Оставио је кад је дошао на власт (ФОТО 18+)

Елена је рођена у породици интелектуалаца, удала се за богатог произвођача сапуна, али све је кренуло по злу када је њен муж постао председник Дергачиевског региона Харковске области. Еленин супруг, Александар Политухин, оставио је ову секс бомбу под наводним изговоро0м да га одвлачи од политичких обавеза.
Елена пати (Фото: Фејсбук)

Елена пати (Фото: Фејсбук)

Скрхана болом и повређена, Елена је почела да објављује своје провокативне слике на друштвеним мрежама. Иако јој је то донелом популарност широм Украјине, њен сапунџија није одлучио да јој се врати. Уз своје сески фотографија Елена је написала и очајнички статус: - Недавно су се у мом животу десиле ствари за које немам објашњење. Ја сам мајка, са супругом сам 10 година у браку. На крају године мој муж је отишао из куће без икаквог образложења, лишавајући средстава за живот мене и нашег младог сина Александра- написала је очајна Елена уз своју обнажену фотографију. Муж произвођач сапуна и политичар убрзо је затражио развод и пуно старатељство над дететом. Да ти срце препукне...
Прочитајте још:Неће се десити да „омане“: Ове позе гарантују секс без премца!ОВА ДЕВОЈКА ЈЕ ЗАВИСНИЦА ОД ПОРНИЋА: Гледала је 400 порно филмова дневно! (ФОТО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА