Најновије

Кадровска померања у Министарству просвете

У Министарству просвете усвојена је нова систематизација радних места, према којој је Зорана Лужанин, досадашња помоћница за развој образовања постављена за државног секретара.
Срђан Вербић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Срђан Вербић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Сектор за средње образовање и васпитање и образовање одраслих водиће Снежана Марковић, наставница информатике, која је од маја прошле године у Министарству обављала функцију државног секретара за доуниверзитетско образовање. Досадашњи посебни саветник министра Милован Шуваков постављен је за помоћника за развој и високо образовање. Помоћник за школске управе, стручно-педагошки надзор и средње образовање и васпитање Зоран Костић имаће ново задужење и биће помоћник министра у новоформираном Сектору за инспекцијске послове. Нови Сектор за ученички и студентски стандард и инвестиције водиће Љубиша Антонијевић, доскорашњи помоћник министра за основно и предшколско образовање и васпитање и образовање одраслих, речено је Танјугу у Министарству просвете. Шеф правне службе у Министарству Весна Лукић, унапређена је у помоћника за правне послове. Сектор за међународну сарадњу и европске интеграције водиће, као и до сада, Виктор Недовић, Сектор за науку Никола Танић а Сектор за технолошки развој, трансфер технологија и иновациони систем Бранко Бугарски. Помоћник министра за финансије и даље је Зоран Тубић, а на челу Секретаријата Министарства је Жељка Кнежевић. На позицијама државних секретара још су и Александар Белић и Зоран Машић. Кадровске промене у оквиру Министарства просвете, науке и технолошког развоја Влада Србије усвојила је на седници 12. марта.
Прочитајте још:ДСС: Да ли је спасавање болесне бебе из Новог Пазара ризичним летом у Београд била маркетиншка акција прикупљања политичких поенаТадић: Нисам крив за нерешавање политичке позадине Ђинђићевог убиства
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА