Најновије

Нетанијаху: Ако ја победим, Палестине неће бити!

ТЕЛ АВИВ – Израелски премијер Бењамин Нетанијаху изјавио је данас да, у случају да буде поново изабран, палестинска држава неће бити створена.
Нетанијаху (Фото: ЈуТјуб)

Нетанијаху (Фото: ЈуТјуб)

Он је том изјавом у потпуности порекао оно што је најављивао у говору 2009. године, када је други пут постао премијер, да ће подржати принцип о две државе за два народа, наводе израелски медији. Нетанијаху је дао интервјуу за вебсајт НРГ казино могула Шелдона Аделсона, повезан са новинама јеврејских насељеника „Макор Ришон”. То се тумачи као покушај у минут до 12 да се пред сутрашње изборе привуку гласачи десничари и одврате од других десничарских партија.
Прочитајте још:РУСКЕ НЕБЕСКЕ СИЛЕ: Авијација Руске Федерације (ВИДЕО)Курц: Атина да смањи тон!Џон Кери величао сам себе – исмејан на Твитеру!
„Мислим да свако ко крене да оснује палестинску државу и евакуише територију, даје територију за радикалне исламистичке нападе против Израела”, рекао је Нетанијаху, истакавши да је „левица поново забила главу у песак и игнорише то, али ми смо реални и схватамо.” Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА