Најновије

Николић: Тражимо победу без примљеног гола

БЕОГРАД - Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је данас да се нада да ће црно-бели победити Јагодину без примљеног гола у првом мечу полуфинала Купа Србије.
Марко Николић, тренер ФК Партизана (Фото: ЈуТјуб скриншот)

Марко Николић, тренер ФК Партизана (Фото: ЈуТјуб скриншот)

"Играмо против екипе која је последње две године играла финале и освојила национални Куп, имају лепу традицију у овом такмичењу и велике амбије и ове године. Утакмицу бих упоредио са европским, јер се играју два меча. Најважније је да прођемо, свака победа без примљеног гола је одличан резултат", рекао је Николић на конференцији за медије на стадиону Партизана. Он је истакао да Јагодина има добар и искусан тим, што је доказала убедљивом победом у минулом колу Суперлиге против Војводине у Новом Саду (4:1). "Јагодина је уочи тог меча подигла велику прашину у јавности због вируса грипа и не знам да ли је то био план. Одиграли су убедљиво у Новом Саду, иако су играли без неколико важних појединаца. Очекујем да сутра буду у пуном саставу", навео Николић и додао да очекује да ће Јагодина играти веома дефанзивно са чак петорицом фудалера у последњој линији. Николић је рекао да ће извести најјачи састав против Јагодине, иако црно-бели за викенд играју дерби против Чукаричког. "Срећа је да имамо добру ротацију у екипи, важност утакмице са Чукаричким је велика, али договорио сам се са стручним штабом и играчима да је прва наредна утакмица најбитнија и сви смо сконцентрисани на Јагодину. Куп је значајан, не могу никако да кажем да је небитан, иако првенство носи посебну тежину због квалификација за Лигу шампиона", рекао је Николић.
Прочитајте још:Ђоковић у осмини финала Индиjан ВелсаЛШ: Арсенал хоће као Ајакс 1969
Он је кратко прокоментарисао изјаву тренера Црвене звезде Ненада Лалатовића, који је рекао да је Партизан на срамотан начин постигао изједначујући гол против Вождовца (3:3), јер је Шапоњић претходно направио фаул. "Нисам прочитао његову изјаву, свако има право на своје мишљење", рекао је Николић. Утакмица Партизан - Јагодина игра се сутра од 18 сати на стадиону у Хумској, док се у другом полуфиналу састају Чукарички и Вождовац (16). Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА