Најновије

ПУШКОВ ТВРДИ: Хилари Клинтон је творац Исламске државе!

МОСКВА- Шеф Комитета за међународне послове руске Думе Алексеј Пушков рекао је да је америчка сенаторка Хилари Клинтон крива за катастрофу у Сирији.
Пушков (Фото: РИА новости)

Пушков (Фото: РИА новости)

Он је у понедељак у руском парламенту прозвао америчку сенаторку коаутором терористичке организације Исламска држава. Руски званичник је истакао да не очекује побољшање односа Русије и САД, све док председничку позицију у Вашингтону заузима Барак Обама. - Нећемо бити добри са Американцима, али то је већ јасно. Обама је најуздржанији амерички лидер, али и даље имамо овакву ситуацију - истакао је Пушков. Према његовим речима, Обамини наследници могу да буду само већ позната лица. - Рецимо Хилари Клинтон, која је међу одговорнима за катастрофалну кризу у Сирији и стварање Исламске државе. Поред ње, ту су и тотално луди људи из Републиканске партије. Они су незналице, некомпетентни, веома агресивни - поручио је Пушков.
Прочитајте још:УЖАСНО: Тенк украјинске војске прегазио девојчицу (ВИДЕО)„Рат у Украјини ће поново почети, можда и у целој земљи“
Извор: Б 92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА