Најновије

У пуцњави у Kалифорниjи троjе мртвих

ЛOС AНЂEЛEС - Наjмање троjе људи jе погинуло, а четворо повређено у пуцњави испред jедног супермаркета у граду Стоктону у америчкоj савезноj држави Kалифорниjи, обjавили су данас локални медиjи.
Фото: news10.net

Фото: news10.net

До пуцњаве jе дошло синоћ око 20.25 сати по локалном времену у делу града познатом као Mедисон маркет, у коjем jе стопа криминала висока, пренео jе "Фокс њуз". Jедна од жртава jе убиjена испоред продавнице, док су друге две преминуле у болници, а стање повређених засад ниjе познато. Полициjа jе саопштила да су у пуцњави убиjене две жене и jедан мушкарац, али ниjе обjавила никакве друге информациjе о жртвама. Саjт Фокс 40 jе обjавио да су нападачи користили више од jедног оружjа и да jош нису ухапшени. После инцидента се на месту напада окупило више десетина људи, па jе на лице места послат додатни броj полицаjаца како би држали ситуациjу под контролом.
Прочитајте још:ДНР и ЛНР: Кијев погазио крхки мирРАТ У НЕМАЧКОЈ: Хулигани са фантомкама кренули на полицију и на зграду Европске централне банке! (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА