Најновије

Четнички војвода има све дозволе: Шешељ возио без возачке, саобраћајци му опростили

БЕОГРАД - Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ, путевима Србије вози без саобраћајне дозволе.
Фото: СРС

Фото: СРС

Наиме, Шешељ се у среду после подне упутио према Аранђеловцу, где је присуствовао митингу СРС. Међутим, Саобраћајна полиција зауставила га је на путу Београд-Ниш и затражила возачку дозволу, коју он није поседовао. Након краћег разговора полиција је лидеру српских радикала прогледала кроз прсте и пустила га да настави своје путешествије. - Шешељ им је љубазно рекао да нема код себе дозволу, а с обзиром на то да су га препознали и утврдили да се ради о познатом политичару, полицајци су решили да му опросте, пусте га да настави пут и не напишу му казну- објашњава саговорник близак лидеру радикала. Шешељ је имао поприличан аргумент који је убедио полицајца да попусте. Наиме сам Шешељ по повратку у Србију, након 12 година проведених у затвору хашког трибунала, изјавио је да не поседује лична документа, па је врло могуће да тај проблем још увек није регулисао.
Прочитајте још:СРС: Распиривачи аутошовинизма, мржњом према сопственом народу уништавају наше друштво!Потврђено: Војна служба је послата у акцију на митинг Радикала!
- Не знам да ли је успео да реши и поново извади лична документа, као и возачку дозволу јер је у питању поприлична процедура. Али ако је то разлог, није чудно што су полицајци ипак решили да га пусте, каже извор близак Шешељу. Извор: Наше новине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА