Најновије

Ђурђев се захвалио у име грађана за хапшење снајперисте

НОВИ САД - Мештани Петроварадина код Новог Сада су трпели тортуру и прави хорор пуних осам дана од човека који је снајпером гађао насумично куће и аутомобиле, али акцијом МУП-а и жандармерије лице је ухапшено и грађани могу да одахну, а том приликом је Александар Ђурђев, председник Савета за ред, мир и безбедност града Нови Сад, изразио велику захвалност припадницима МУП-а и жандармерије, истичући да су они најпожртвованији службеници које грађани имају.
Aлександар Ђурђев (Фото: Медиа центар)

Aлександар Ђурђев (Фото: Медиа центар)

"Данас су припадници криминалистичке полиције и жандамерије у заједничкој акцији успели да лоцирају и ухапсе спајперисту који је терорисао грађане Петроварадина и Новог Сада. Ово је прилика да се још једном захвалимо припадницима ових јединица који својим професионалним и патриотским односом штите све грађане од оваквих појава." - рекао је Александар Ђурђев, председник Савета за ред, мир и безбедност града Нови Сад. "Сведоци смо честих напада и на припаднике ових јединица, па је ово прилика да кажемо да су они једни од најпожртвованијих службеника које имамо и да уз све недаће свог посла, раде најбоље што могу. Ред, мир и безбедност грађана су им на првом месту, а свима онима који не желе нормалне услове живота у Србији и у Новом Саду они су мета за напад. Не смемо дозволити да наши заштитници трпе, него их морамо подржати и охрабрити. Нови Сад заслужује ред и мир и сви заједно ћемо се борити за то." - поручио је Ђурђев.
Прочитајте још:Долазак извршитеља навео човека да покуша самоубиствоВАЉАО ТАБЛЕТЕ: У Горњем Милановцу нашли 31 хиљаду опојних таблета
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА