Најновије

ЈЕЗИВО ЧЕДОМОРСТВО: Пронађено 5 мртвих беба, скриване у фрижидеру и замрзивачу!

БОРДО - На југозападу Француске полиција је пронашла тела пет мртвих беба у породичној кући и ухапсила оца, док је мајка хоспитализована.
Илустрација (Фото: Cute Babies Blog)

Илустрација (Фото: Cute Babies Blog)

Пошто је пронађено тело мртвог новорођенчета у фрижидер-торби раније у току дана, полиција је пронашла још четири тела беба у замрзивачу током претреса куће у Лошау у близини града Бордоа, саопштио је извор из полиције потврђујући извештај француске телевизије иТеле. Према првим информацијама, отац од 40 године јуче је пронашао фрижидер-торбу са бебиним телом у породичној кући и њега је полиција ухапсила, пренео је АФП. Мајка стара 35 година, које се, како наводе француски медији, "очигледно сама породила код куће" одведена је у болницу у Бордоу на гинеколошки и психијатријски преглед, мада према првим подацима нема историју менталних болести. Брачни пар има две ћерке од 13 и 15. година. То је најтежи случај чедоморства у Француској од 2010. године када је мајка признала да је убила осам својих беба, угушивши их одмах пошто их је родила.
Прочитајте још:ДЕЧАК (14) СКОЧИО СА СЕДМОГ СПРАТА: Убио се због свађе с мајком!РАДИЛИ ПО НАЛОГУ КЛАНА: Машу отели за трговце људима из Француске
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА