Најновије

Шешеља у Прокупљу дочекао велики број грађана

ПРОКУПЉЕ - Сала биоскопа Топлице била је мала да прими све оне који су дошли да поздраве и чују лидера српских радикала Војислава Шешеља. Шешељ је пред око 1000 окупљених грађана истакао да "Србијом већ 15 година владају најгори режими у њеној историји - досманлијски и напредњачки".
Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

– Досманлије, када су дошле на власт, уништили су све што су затекли. За време њихове владавине уништене су домаће фирме, отпуштани радници, а све уз помоћ запада. Мислили су да је све што су затекли њихово и носили су кући – рекао је Шешељ и додао да су напредњаци само наставили са крчмљењем и растурањем државне имовине, као и са корупцијом. -Томислав Николић и Александар Вучић били су моји сарадници и људи од поверења, неограниченог поверења, а онда су пали у руке страних служби – казао је лидер српских радикала. Он је још казао да су напредњаци обећали бољи живот након избора, а онда су смањили плате и пензије. – Пре избора су обећали да ће поништити све споразуме у вези Косова и Метохије, а онда су након избора потпуно предали Србе са севера косовској власти и убрзали процес признавања независности Космета од великог броја земаља – казао је Шешељ.
Прочитајте још:Кустурица: „Рашн шит Југослав идиот“Лазански: Вук Драшковић је без овлашћења потписао СОФА споразум
Он је окупљенима поручио да Европска унија само затире слабе, чак и своје чланице, и служи као средство за експлоатацију малих и сиромашних. Шешељ је са овог скупа поручио да је СРС све јача и да има све више нових чланова, а да је због катастрофалне ситуације у земљи потребно што пре расписати изборе на свим нивоима. Извор: Топличке вести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА