Најновије

ДАЧИЋ: Захвалан сам Вучићу што ме је извукао из живог блата

Министар спољних послова Србије казао је да са премијером Александром Вучићем има добар однос, и да ако постоје неки проблеми не морају да чекају реконструкцију да би их решавали, додајући да је у свакој земљи, па и у Србији, министар спољних послова најближи председнику Владе.
Ивица Дачић (Фото: ОЕБС)

Ивица Дачић (Фото: ОЕБС)

“Захвалан сам премијеру што ме је извукао из живог блата Министарства унутрашњих послова и што се сада бавим политичким пословима”, изјавио је Ивица Дачић. Он је гостујући на ТВ Пинку, истакао да је апсолутно немогуће да истакао да је апсолутно немогуће да једну политику води Влада, а другу Министарство спољних послова. “Заиста мислим да спољна политика није представљала проблеме за рад ове владе. Напротив, имали смо похвале, тако да сва та новинарска нагађања о томе да постоје различите позиције апсолутно није тачна”, рекао је Дачић и навео да је по фукцији у таквој позицији да може да се понаша другачије него што је политика Владе, пише Блиц. О наводима да по земљама у иностранству лобира за своје интересе, Дачић је казао да су ти наводи смешни, док о оним да тајно сарађује са Демократском странком, каже да је, када је за то чуо, мислио да је у питању шала. “Мислим да би стварно морала да ме посматра моја другарица (психијатар) Славица Ђукић када бих тако нешто радио. Смешно је да са Пајтићем победим Вучића. Зашто бих рушио Вучића, нисам ушао у Владу да га рушим и зашто бих сарађивао са странком као што је ДС, која је освојила само 5-6 одсто гласова”, запитао је Дачић. Он је истакао и да не постоји ниједна тема око које су он и премијер имали различито мишљење.
Прочитајте још:УЗБУНА КОД ВЛАДЕ СРБИЈЕ: На три места у Немањиној пронађена три сумњива пакетаСрбија разарана, а никада обештећена
Извор: Блиц, srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА