Најновије

Анђелини Џоли одстрањени јајници и јајоводи

Познато је да Анђелина носи мутирани ген БРЦА1 који код жена знатно повећава ризик од развоја рака дојке и рака јајника, и да су јој од рака преминуле бака, мајка и тетка. Подсетимо, 2013. године Анђелина је имала двоструку масектомију како би спречила рак дојке.
Анђелина Џоли (Фото: Јутјуб)

Анђелина Џоли (Фото: Јутјуб)

У писму јавности које је објављено у Њујорк Тајмсу, Анђелина је открила да је у менопаузи, и да неће моћи да има више деце. Слично писмо, Анђелина је написала 2013. године, када је јавности саопштила да се подвргла двострукој масектомији. Анђелина је буквално морала да донесе одлуку преко ноћи кад су јој пре две недеље стигли налази крви. "Пролазила сам кроз оно кроз шта пролази хиљаде других жена. Сама сам себи рекла да морам да останем мирна и снажна, као и да немам разлога да мислим да нећу доживети одрастање своје деце или да нећу упознати своје унуке", написала је она у писму. Када је донела одлуку назвала је свог супруга Бреда Пита, који је у том тренутку био у Француској. Бред се у року неколико сати нашао у авиону, на путу кући.
Прочитајте још:ТОМА ПАНТЕР: Гишка и Аркан су били џентлмени, Спасојевић ми је рекао да у Шилеровој зида тржни центар!!(БОЛЕСТ) Родитељи Ружице Вељковић: Нека Србија гледа секс наше ћерке!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА