Најновије

ПЕДОФИЛ НА ХРВАТСКОЈ ЕСТРАДИ: Певач лови малолетнице на Фејсбуку и плаћа им за секс

Секс скандали и даље тресу хрватску регију. Након акције код нас у Србији где су биле уплетене фолк певачице, сада су откривени и неки детаљи акције која се догодила у околини Загреба.
Илустрација (Фото: daringtodo.com)

Илустрација (Фото: daringtodo.com)

Друштвене мреже показале су се као једноставан начин како доћи до младих девојака које су спремне да продају своје тело. Фејсбук прошле године преплавиле су разне понуде којима су макрои тражили "радну снагу". Наиме, полицијска акција "Мрежа" обухватила је девет особа које су тим путем врбовале младе девојке. Макрои би одредили цену сексуалних услуга, па су тако девојке које би радиле за њих тражиле од 200 до 300 евра за пола сата – акција се одвијала у хотелима на Вуковарској и Загребачкој. У причу је укључен и један певач с југа Хрватске чији идентитет није откривен, али зна се да је примао услуге тих девојака. Наводно су се нашли у приватној резиденцији близу Сљемена, а за сат времена је исплатио 200 евра.
Прочитајте још:ХИТ! СИМОВИЋ ТВРДИ: Знам где су закопане паре „земунског клана“(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО/ ВИДЕО) Џихадисти одрубили главе тројици курда и објавили снимак
Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА