Најновије

ТОМА ПАНТЕР: Гишка и Аркан су били џентлмени, Спасојевић ми је рекао да у Шилеровој зида тржни центар!!

Тома Јовановић, алијас Тома Блек Пантер, у разговору са Миломиром Марићем, у специјалној емисији "Голи живот" у ријалитију Парови испричао је ко је пуцао на његовом сплаву, како се сналазио међу највећим криминалцима, и ко га је молио да свира на - сахрани.
Фото: скриншот

Фото: скриншот

- Пуцали су на мом сплаву и полицајци, криминалци, а и ми цигани, кад се напијемо - рекао је Тома Пантер. - Био сам једном и рањен на другом сплаву, звиждали су меци поред лица. Кад запуцају, одмах заборавим речи песме. Не смем много да одвезујем језик, јер смо криви због три развода. Научили смо сад - кад се појави господин са љубавницом, он шутне врата, викне "Где сте браћо, цигани?" Ми скочимо, кажемо: "Изволите, ваш сепаре вас чека". Сви воле да буду важни. Тома се дружио и са опасним момцима... - Сви су били. Гишка и Аркан су највећи џентлмени, прави каваљери. Била је и Цеца. Долазио је Легија и цео САЈ. Одлазио сам код Спасојевића, у Шилерову, да наплатим свој рад. Кад ми је показао шта зида, био сам одушевљен. Рекао је да зида велики тржни центар. Тома Пантер је изнео још једну занимљивост: - Давали су ми људи и капаре за свирање на сахрани. Капара важи шест месеци, они нису умрли, пропала капара. Чертири пута сам свирао на сахрани. То се не одбија, последња жеља.
Прочитајте још:(БОЛЕСТ) Родитељи Ружице Вељковић: Нека Србија гледа секс наше ћерке!Због писања по интернету Јелена Маћић иде у затвор
Извор: beta.informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА