Најновије

БОЛЕСНИЦИ: Амерички војници силовали малолетнице и све то снимали!

КОЛУМБИЈА - Амерички војници су силовали малолетне девојчице и при томе су све то снимали, стоји у новом извештају владе Колумбије.
Амерички војник (Фото: ЈуТјуб)

Амерички војник (Фото: ЈуТјуб)

Оно што је интересантно је да је извештај урађен са левичарским опозиционим организацијама, те се у његову релевантност не може сумњати. Ови злочини су почињени и од стране редовне војске САД, као и од стране тзв. војника уговораца, односно, плаћеника који делују у редовима америчке војске. Реч је о периоду од 2003. до 2007. године, пише британски Дејли мејл. У граду Мелгар, десио се највећи злочин. Силоване су чак 53 девојчице. То је све снимано, а затим је продавано као порнографија.
Прочитајте још:ПРОЛУПАО: Обама председника Авганистана два пута назвао погрешним именомНАЈПРЕЦИЗНИЈИ НА СВЕТУ: Руски снајпер Лобаев К14 (ВИДЕО)
Извештај има преко 800 страница, а силоватељи су једноставно напустили земљу пре него што су надлежни органи били у ситуацији и прилици да их процесуирају. Забележени су и случајеви када су жртве претходно дрогиране, а затим је над њима извршен злочиначки акт силовања. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА