Најновије

Лига шампиона: Раднички дочекује Брешу, Партизан гостује Приморју

Боре се са противницима у базену и са паучином у каси. Да би задржали изгледе за пролазак на завршни турнир Лиге шампиона, ватерполисти Радничког Кон Тики морају вечерас (18.00) у свом "Парку" да победе Брешу. Истовремено, Шумадинци ће до краја да "ослушкују" резултате Барселонете која, као домаћин, има осигурано учешће на завршном такмичењу шесторице.
Фото: ВК Раднички

Фото: ВК Раднички

О финансијским проблемима који прате клуб од почетка сезоне уочи дербија са италијанским тимом, "између редова" је говорио и капитен Радничког, некада звезда Бреше, Александар Ћирић: - Преносим став целог тима да се не оглашавамо више у медијима, јер немамо више шта да кажемо. Појављиваћемо се на конференцијама за новинаре, зато што морамо. Међутим, уколико се нешто не промени, а остало је још врло мало времена, неће имати шта ново да се саопшти. Тренер Урош Стевановић каже да су играчи потпуно концентрисани на базен. - Од пре десетак дана су се посветили само тренингу и све оставили иза себе. Комплетни смо, желимо да победимо Брешу и останемо у трци за пласман на финални турнир - рекао је Стевановић. За разлику од Радничког, седмоструки шампион Европе Партизан Рајфајзен, одавно већ нема шансу да се домогне Барселоне. Младом тиму то није ни био циљ. Владимир Вујасиновић је довео екипу у свој родни град, на мегдан Приморју. - Сувишно је говорити о разлици у квалитету или о некаквом изненађењу. Желимо да пружимо добар отпор јаком Приморју и да на тај начин све што радимо добије смисао - каже Вујасиновић. На голу Партизана неће бити Слободана Сора, који је боравио у Бразилу и тек се вратио. Танасковић одсуствује због факултетских обавеза, Лазић због болести, а Јанковић и Вучинић због - школе.

Распоред

Група А, 7. коло - данас: Раднички КТ - Бреша (18.00), Олимпијакос - Егер (18.00), Про Реко - Барселонета (20.30). Табела: Про Реко 18, Егер 10, Барселонета 8, Раднички КТ 6, Бреша 5, Олимпијакос 4. Група Б, 7. коло, данас: Шпандау - Галатасарај (19.00), Приморје - Партизан (18.50), Солнок - Југ (19.00). Табела: Солнок, Југ 15, Приморје 12, Партизан 6, Галатасарај, Шпандау 3.
Прочитајте још:ОПОРАВИО СЕ: Алонсо спреман за тркеПАСПАЉ: Звезда је боља од Партизана!
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА