Најновије

"У туђој кући"- узбудљив роман о поратној Немачкој

БЕОГРАД - Из издавачке куће "Евро Ђунти" стиже још један бисер стране литературе, роман "У туђој кући" Ридијана Брука, антиратна прича са ратном тематиком која никога неће оставити равнодушним.
Роман о тешким поратним данима у Немачкој (Фото. Еврођунти.цом)

Роман о тешким поратним данима у Немачкој (Фото. Еврођунти.цом)

То је прича о тешким искушењима победника и пораженихих инспирисана истинитим догађајима из живота ауторовог деде. У ледену зиму 1946. Рејчел Морган путује са сином у британску окупациону зону у Немачкој, да се придружи супругу Луису, британском пуковнику задуженом за изградњу разореног Хамбурга и денацификацију поражених. По доласку у разрушен град, млада Велшанка која је у немачком бомбардовању изгубила старијег сина открива да је њен муж донео нечувену одлуку: прелепу реквирирану вилу коју им је доделила Британска војска Морганови ће делити са њеним власником, немачким архитектом и његовом проблематичном ћерком.
Прочитајте још:

ХРВАТИ И КИНЕЗИ СНИМАЈУ НОВОГ „ВАЛТЕРА“! Ко ће наследити Бату Живојиновића?!

Неприродна близина енглеске и немачке породице уздрмаће сва РејÄŤелина начела, ставиће на тешка искушења њен бол због губитка сина, и довешће у питање недвосмислена и строга упутства из брошуре коју добија свака енглеска породица у послератној Немачкој. У том напетом окружењу, нетрпељивост и туга преобразиће се у страст и издају. Роман "У туђој кући" добио је највише похвале књижевне јавности у Енглеској а помиње се и могућност снимања филма по овој књизи. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА